HABERLER

Emniyet Genel Müdürümüz Sayın Celal UZUNKAYA Merzifon Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğümüzü Ziyaret Ederek Okulumuz Hakkında POMEM Müdürümüz Sayın Süleyman GÜL'den Bilgi Aldı ve Mezun Olacak Çarşı ve Mahalle Bekçi Adayları ile Bir Araya Geldi.
  21 Şubat 2019

Emniyet Genel Müdürümüz Sayın Celal UZUNKAYA okulumuzda yapmış olduğu konuşmasında, 22 Şubat 2019 tarihinde mezun olacak 249 Çarşı ve Mahalle Bekçisine göreve başlamadan önce gerekli uyarılarda bulundu. Bekçilerin hem genel asayişin ve kamu düzeninin sağlanmasında, hem de suçun önlemesinde önemli bir yere sahip olduğuna değindi.

Emniyet Genel Müdürümüz Sayın Celal UZUNKAYA, suçla mücadelede başarılı seviyelere ulaşmada, Teşkilatımız bünyesinde yer alan ve Teşkilatımıza önemli katkıları olan Çarşı ve Mahalle Bekçilerimizin, hukukun dışına taşmadan temel hak ve özgürlükleri koruyacaklarına, hukukun üstünlüğünü rehber edineceklerine olan inancını dile getirdi.

Konuşmasının devamında, güvenlik hizmetlerinde kendilerinden çok büyük katkılar beklendiğini ifade ederek, mezuniyetlerinin Emniyet Teşkilatına ve kendilerine hayırlı olması dileğinde bulundu.

Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğümüzde düzenlenen toplantı, Okul Müdürümüz Sayın Süleyman GÜL’ün Emniyet Genel Müdürümüz Sayın Celal UZUNKAYA’ya yaptığı hediye ve çiçek takdiminin ardından sona erdi.