30.DÖNEM POMEM OLARAK MÜDÜRLÜĞÜMÜZE PLANLANAN ADAYLARIN DİKKATİNE

30. DÖNEM POMEM

OLARAK MÜDÜRLÜĞÜMÜZE PLANLANAN ADAYLARIN

DİKKATİNE

* Akyurt Pomem Müdürlüğü Çamlıca ve Gölbaşı yerleşkelerinde intibak eğitimlerini tamamlayarak 30. Dönem Pomem Eğitim ve Öğretimlerine devam etmek üzere Müdürlüğümüze planlanan öğrencilerin izin bitiş tarihi olan 17.12.2023 Pazar günü saat::17.00’ye kadar Merzifon Pomem Müdürlüğümüzde hazır bulunmaları gerekmektedir.

*İntibak eğitiminde öğrencilere tebliğ edilen Yüklenme Senetleri Noterden onaylanmış olarak getirilecektir.

DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR

1. Kişisel hijyenlerini sağlamak amacıyla dezenfektan ve kişisel temizlik ürünü bulundurulacaktır.
  2. Ses ve görüntü kaydetme ve depolama özelliği bulunan; kameralı veya akıllı cep telefonu, dizüstü bilgisayar, tablet, fotoğraf makinesi, kamera, vb. gibi her türlü cihaz kesinlikle getirilmeyecektir.
  3. Öğrenci ya da öğrenci yakınları tarafından okula getirilen ya da gönderilen her türlü yiyecek ve içecek maddesi okula alınmayacaktır.
  4. Doktor raporu ya da reçetesi ibraz edilemeyen ilaçlar ile her türlü bitkisel ilaç ve tıbbi malzemeler getirilmeyecektir.
  5. Ustura, açık jilet ile her türlü kesici, delici alet getirilmeyecektir.
  6. Öğrenciler alyans ve saat hariç her türlü takı veya aksesuarları yanında bulundurmayacaktır.
  7. Her türlü siyasi ya da ideolojik yayın ve malzemeler, okula getirilmeyecektir. Müdürlüğümüzde Kütüphane mevcut olduğundan kitap, dergi vb. getirmeleri yasaktır.
  8. Öğrencilerin; pijama, terlik, havlu, tıraş malzemesi vb. kişisel malzemeleri okula gelirken yanlarında getirmeleri gerekmektedir.
  9. Öğrencilerin mevsim şartlarını göz önünde bulundurarak resmi istihkakları kendilerine dağıtılana kadar giyebilecekleri kıyafetler (yeterli sayıda açık renk gömlek, kravat, koyu renk kumaş pantolon, ceket, palto veya mont, siyah renkli çorap) kıyafetlerini yanlarında getirmeleri uygun olacaktır.
  10. Öğrencilerin, eşofman takımı ve spor ayakkabılarını yanlarında getirmeleri uygun olacaktır.(Koyu Renkli olacaktır.)
  11. Öğrencilerin siyasi parti, vakıf, sendika, her türlü dernek üyelikleri, (sportif amaçlı dernekler hariç) ticari sicil kayıtlarına dair üyelik ve aidiyetleri var ise üyeliklerini iptal ettirmeleri gerekmektedir.
  12. Yukarıda getirilmesi yasak olarak belirtilen malzemeler, okulumuzun nizamiye giriş kapısında yapılacak olan aramada bulunması halinde okula alınmayacaktır.

NOT: Öğrencilerimizin mağdur olmaması için yukarıda belirtilen maddelere dikkat etmeleri gerekmektedir. Kayıt için gelecek tüm öğrencilerimizin, okulumuza gelmeden önce saç ve sakal tıraşı olmaları gerekmektedir.

NOT: Okul sınırlarımız içerisine öğrenci araçları alınmayacaktır.

NOT: 17.12.2023 Pazar günü saat:13:00 ile saat:17.00 arasında Merzifon Otogarından POMEM Müdürlüğümüze her saat başı olmak üzere servis hizmeti verilecektir.

DİKKAT: Farklı duyurular yapılabileceğinden müdürlüğümüze gelene kadar her gün internet sitemizin sık sık ziyaret edilmesi gerekmektedir.